Torsdag

Jag har krypit! I massor! Jag håller på med projekt vinylskiveförvaring! Alltså, vinylskivor väger rätt mycket, hur vet man om förvaringen man tänkt sig håller??? Gårdagen tillbringades med att krypa, mäta och väga. Nu tror syrran att skåpen jag tänkt köpa håller om de har 6 ben, två i varje gavel och två på mitten, någon annan har inte vågat ha nån åsikt. Jag väljer att tro som syrran jag! Det jag ska ha är två dubbeldörrars köksskåp och ett lite smalt med vinställ och lådor. Det är så att benen bara säljs i 4-pack så då måste jag alltså köpa 8 ben, då bara måste det ju räcka att ha ben på skåpen och skruva fast det smala vinstället/lådor emellan de två.

Mycket mer funderingar över detta med skivskåpen än jag nånsin kunnat tro. Först var jag inne på att ha 2"4" under hela schabraket och skruva fast benen i brädorna. Igår var jag så förvirrad att jag visste varken ut eller in om hur jag skulle lösa detta.

Nu har jag allafall alla delar hemma i hallen. Om nån vecka eller två så lär ni ju få reda på om det håller eller inte. Jäjä, nu är det att köpa en skivspelare som spelar in vinyl direkt till mp3 som gäller! Finns bland annat på Conrad.se. Fast, skivspelaren får nog vänta allafall tills jag vet om skåpen håller för skivorna.

Exakt hur jag ska ha råd med dessa investeringar är jag inte riktigt klar över ännu. Men, en skippad Göteborgsresa bör väl klara skivan rätt okej hoppas jag. Allt detta för att kunna tejpa igen skåpen med vinylskivorna inför stambytet nästa år.

Jag försöker just nu att hålla mig ifrån att börja öppna kartongerna i hallen. Det går sådär, en är öppnad. Jag är ju så himla nyfiken på hur benen sätts fast också, härreguuud att man aldrig lär sig det här med att vänta.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Polisens uppgift är att rädda människor som är i nöd och näppe."
Line, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007