Lördag

T-minus 6 dagar.

Igår så var jag och handlade lite grönsaker till dagens middag, det gick på lite över 500 spänn! Till mitt försvar så ska jag säga att jag var i den välsorterade Ica-affären och köpte även en förlängningssladd, skruv för att dra ihop vinylskivskåpet och garn. Garn var det som gjorde att det blev så dyrt tror jag. Eller det var nog osten förresten, MrT sa att jag hade så dåligt med pålägg senast han var här så jag tänkte att jag skulle surprajsa honom med att ha ost hemma. Senaste gångerna han har varit här har samma ostbit legat i kylen, så tunn att den inte gått att hyvla.

Jag kom ihåg allt jag skulle ha trodde jag ända tills jag kom hem. I bilen på vägen hem så planerade jag att jag skulle ta en macka när jag kom hem, inte faan blev det nån macka, jag hade glömt att köpa Flora! Så idag får jag väl släpa mig iväg till affären igen för att kompletteringshandla. Eller, kanske att det går att muta MrT att köpa med sig.

Eftersom min kropp verkar tro att jag har tidig vecka så var jag även idag uppe ungefär klockan nio. För er som inte vet så har jag jobbat två-skift i hur många år som helst. Melodikrysset och några muggar kaffe var aktiviteterna.

Efter krysset så ringde jag lilla Mamma för att kolla om hon klarat krysset, hon hade inte ens löst! Vi surrade på i över en halvtimme i allafall, mest om hundar. Och om vi ska packa med vinterhjulen när vi åker och hämtar henne, Mamma tror inte vi behöver det. Om det behövs så är det ju inga problem, vi ska ju inte ha Iza med oss så vi har massor av plats i bilen.

Har även pratat med Isak. Syrran och jag har ju planerat för Cajan och jag tyckte det var lika bra att informera honom om hur vi tänkt och höra om det passar honom. Det skulle passa sa han. Kanske att vi kunde få en lånebil medans Cajan blir fin också, inte för att det är så himla viktigt men det kan vara bra att ha bil så man kan åka och handla mjölk. Jäjä, det är ju inte förräns i mitten av oktober detta kommer ske så det hinner säkert bli en hel del ombestämmningar innan dess.

Nu ska jag virka en ruta eller två och sen vattna blommsen! JPH!!! Vattna dina överlevande nu!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Somliga poliser är domare. Då har de hår på sig och klänningar. Så bestämmer de hur många fängelsemurar som du ska bli instängd i."
Kristian, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007