Onsdag

T-minus 2 dagar.

Pyssel idag. För första gången på jättemånga gånger så bröt jag inte ihop när jag var där. Det kändes som en liten seger. Detta trots att ett larm gick när jag satt i väntrummet, jag blev helt stressad av det tjutet liksom. Pysselkillen sa att eftersom jag fått brevet med förslag till beslut så kommer beslutet att bli så som det står där, alltså att det går igenom. En sak mindre att oroa sig för. Tyvärr så vill ju sjukförsäkringsgrejset ha papper på beslutet innan den sista så jag vet inte riktigt hur det går med det, F-kassan säger att de inte ska ha mötet om mig förräns den 2:a oktober eller nåt sånt.

Eftersom pysslet gick förhållandevis bra idag så bestämde jag mig för att utmana mig själv med att åka till Classe och handla sladd till parabolen. Jag köpte en massa lampor och skit också och notan slutade på dryga 400 spänn.

Jag inser nu att det där med att åka till FarstaCentrum inte var helt rätt beslut. Så slut när jag kom hem att jag kräktes. Så dagen slutade inte lika bra som den började om man säger.

Häromdan så skickade GBs msn konstiga saker till mig. Jag tog inte emot filer och klickade inte på länkar och körde spybot och virusprogram. Idag upplyste GB om att spybot och virusprogram inte hittat nåt i hans burk och att hans skrivbord var borta när han skulle starta datorn. Han hade fått köra en formatering. Hoppas för jävulen att inget skit kommit till min låda, jag orkar inte med mer datastrul just nu känner jag, speciellt inte efter idag! Aj hejt kåmpjuterstrul!!!

För övrigt så kan jag rapportera att jag senaste dagarna legat nerbäddad. Halsont, hosta och feber. Alltså, jag orkar inte med att vara sjuk mer. Jag tror att dagens aktiviteter kan ha förvärrat läget lite, att jag aldrig tänker på sånt innan när jag vet att hela jag är så himla känslig för allt.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag har aldrig sett någon ängel, men jag har sett en tandläkare."
Mimmi, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007