Torsdag

T-minus 1 dagar.

Fortfarande dålig i halsen.

Min dåliga hals har lett till att jag sett en hel del filmer. Massor med skitfilmer och en och annan hyfsad, jag väntar fortfarande på att få se en riktigt bra film, att det ska vara så svårt.

MrT lyste med sin frånvaro nästan hela dan idag. Igårkväll så såg jag FrågaOlle på tv. Som vanligt så uppstod en del frågor i min hjärna så jag smsade MrT för att få svar, länge dröjde det innan jag fick svar. Ni som känner mig och som såg FrågaOlle kan säkert lista ut vad jag började undra över!

När jag äntligen fick tag på honom så var han nog lite halvsur på mig, han hade legat på soffan halva dan och haft jätteont i halsen. Kan inte förstå hur fasen han kan tro att det är jag som smittat honom. Hans lilla dott hade också fått halsont, men henne har han nog smittat av sig självt.

Lite halvtrist att vi inte lyckades ses idag, vi ska båda åka utomsocknes imorron. Han kommer i och för sig hem på kvällen men jag gör ju inte det. Jäjä, det är många dagar i nästa vecka också!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det finns två slags änglar. Vanliga änglar och skyddsänglar. Skyddsänglar blir skjutna från kanoner. Och så är de rufsigare i håret."
Ann-Sophie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007