Tisdag

Regn, grå, grå, grå och lite mer regn. 9 grader bakom parabolen.

Vad glömde jag nu då? Hittills har jag kommit på lök och knäckebröd. Hur jag kunde glömma just dessa saker är helt obegripligt, båda sakerna ingår i min bashandlingslista. Hushållspapper och toapapper glömdes. Tändargas. Batterier. Som tur var så är det inte kris på toapapper än.

Igår så trodde ju jag i min enfald att MrT skulle höra av sig efter jobbet. Icke sa Nicke. Jäklar vad jag får virka kan jag säga!! Virkar i ren sexuell frustration....

Till slut så var jag tvungen att ringa upp honom, jag behövde hjälp med en bild. Han kunde inte ens bemöda sig om att svara. Och något svar på mitt frågemail med bilden i kom inte heller.

Sen är det som så att min huvuddator har typ tvärdött. Inget roligt alls. Den datorn är där jag sköter allt ifrån, bank, ser film, lyssnar radio och sånt. Jag har försökt att återställa men det funkar inte. Helt sjukt, jag har inte delar hemma så att jag kan prova att byta ut del för del heller. Den går igång i felsäkert läge men det är också allt. Formatering känns nära.....

Efter en del samtal igår så inser jag att det är nåt fel på arbetssituationen i Sverige. Först pratar jag med en kompis som vaknar på nätterna och grinar över att behöva gå till jobbet. Så ska det inte behöva vara. Sedan pratar jag med en annan bekant, hennes jobbarkompis har minsann blivit uthängd i lokaltidningen om att hon inte sköter sitt jobb. Samma människa som hängde ut henne i tidningen har tidigare fått personal avstängd genom att säga att jobbet inte utförts korrekt. Men vad är det för fel????



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Statsministern ska skiljas. Då måste Sverige ut ur EU."
Jens, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007