Torsdag

Bara för att jag var så himla trött igår så blev jag enormt effektiv! Bakade och tvättade. I och för sig så kom jag inte igång med aktiviteterna förräns vid sju på kvällen men ändå.

All denna aktivering berodde på att jag frågade Magic8Ball om jag skulle baka och om jag skulle tvätta. Den sa att jag skulle det. Frågade även om jag skulle ringa T, det skulle jag inte. Jag ääälskar min Magic 8 Ball!!!!

Jag ska villigt erkänna att det kändes himla jobbigt innan jag började men sen flöt det på fint och jag kände mig så himla nöjd med mig själv när allt var klart. Det kan vara så att min kombinerade bak-och-tvätt-öl hjälpte till att få det hela att gå lite lättare. Jag till och med fixade det här med bakplåtspappret utan hjälp av JPH!

Efter rejset igår så har jag idag varit så trött. Inte bara lite utan helt slut. Jag förstår inte riktigt, jag är ganska van att vara trött efter att inte ha sovit men nu är jag helt slut och orkar knappt gå runt min lägenhet. Galet! Men, imorron, då jäklar, det kan ju liksom inte bli värre gällande tröttheten!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När det är jul måste man gå på fest och vara extra snäll hela tiden. Man blir trött av det!"
Jonathan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007