Söndag

Igår fick jag en ny febertopp och låg i det närmaste helt utslagen halva eftermiddagen och hela kvällen. Det positiva i det hela var att jag sov som en sten hela natten. Även denna dag har tillbringats i horisontalläge med dubbla filtar ovanpå, jag är himla trött på att vara sjuk nu, jag behöver tvätta och städa.

Idag har jag försökt reda ut hur man för över pengar från ett konto i Nordea till Swedbank. Inte helt enkelt tydligen. Streck ersätts med nolla och konstiga clearingnummer och massa skumt. Jag ska övergå till ett kontant liv!!

Har även pratat med Edna idag, hon hörde inte att det var jag när jag ringde. Hej det är jag, jag är sjuk. Vi pratade om det här med dumma F-kassan och hann även kräkas lite på facket. Allvarligheter som kamrater med allvarliga sjukdomar diskuterades också, sånt är så himla svårt. Jättehemskt när någon dör men faktiskt ännu hemskare om personen lider.

NCIS utgår ikväll ur tv-tablån, det är ju för jäkligt! Det, i stort sett, enda programmet som jag och JPH hade sett framemot idag. Istället är det underkläder som visas, JPH borde väl vara glad över det men han säger att han inte orkar titta på sånt i en hel timme.

Nu mera soff-filtande!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Sverige har vi nästan inga slavar längre. De få som finns är lärare."
Anton, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008