Tisdag

Idag blev inte dagen heller som jag tänkt mig.

Dagen börjar med telefonkö till MVC. Jag ville bara att de skulle skicka hem ett recept till mig, men se det gick inte, jag måste komma dit och prata minsann. Som tur var så var jag välkommen dit senare idag.

När jag ändå var igång med telefonen så ringde jag Lina och fråga om vi fortfarande kan åka iväg och handla Bonde-hyllor till mig, det kunde vi, på torsdag. Jag ringer upp tjejen som har annonsen ute och bestämmer hur vi ska göra samt att jag får hennes adress. När jag ringde så fick jag ju förklara mig varför jag inte ringt innan, körförbud på Ts bil och problemet med att hitta ett fordon. Ringde upp Befälhavaren för att höra om jag fick låna släpkärran, det fick jag men jag fick ringa Madeluttan och se till att hon ska vara hemma när vi ska hämta släpet. Vi bor i Ståkkhålm, kärran är fastlåst.

Ringer tillbaka till Lina för att berätta att allt var klart! Då håller hon på att slipa köksbänken och är i behov av en fil/rasp utan handtag. Jag hade inte nån sån men en kakelfil utan handtag skulle nog gå fint också.

Nu gör jag det som jag tänkt göra idag, åker till optikerurmakaren och hämtar mina glasögon. Sedan hem till Lina med kakelfilen. När jag kommer hem till Lina så har hon lyckats slipa klart bänken utan hjälp av kakelfil. Så istället för bänkslipning så fikade vi. Värmde upp inför vår roadtrip på torsdag.

På väg hem från Lina så kommer jag på att jag ju lika bra kan svänga förbi Mamma idag och titta om där finns spännremmar och presenning, jag hade tid över innan jag skulle vara på MVC. Hos Mamma så kom jag mitt i mattiden och fick äta rökt fisk och omelett. Ibland har man tur!

Förutom att jag fick mat så hittade jag både remmar och presenning!

Sen fortsätter jag med en planerad aktivitet till, går till optikern i centrum för att fråga om dom har möjlighet att laga mina kära glasögon. Tjejen kan inte ge mig något svar direkt utan måste skicka iväg brillorna till nåt ställe för eventuell lagning. Nästa vecka får jag veta hur det går med det. Håll tummarna att denna glasögonverkstad kan laga!!!

Efter detta var det så dags att besöka MVC. Läskigt! Men, jag skulle bara ha ett recept och tänkte att det går nog bra. Istället så fick jag värsta utfrågningen om allt. Varför hade jag inte varit där på ett år? Hur mycket röker jag? Äter jag mediciner? En ångestattack var nära men jag lyckades andas mig ur den. Sen äääntligen kunde jag gå hem! Gissa om jag är totalslut.

Sammanfattning:

  • Bil med dragkrok. -Check!
  • Chaufför med diskbråck. -Check!
  • Vägbeskrivning utskriven. -Check!
  • Släpkärra. -Check!
  • Spännband. -Check!
  • Presenning. -Check!
  • Pirra. -Check!

  • Pirra på grund av chaufför med diskbråck dårå. Så får vi hoppas att allt går bra med detta projektet, men det gör det nog, det mesta brukar ju ordna sig till slut.



    citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

    "Jag tycker om invandrare, men de irriterar min farmor."
    Susanna, 8 år

    föregående dag
    nästa dag


    © Luran 2008