Onsdag

Jag är så lycklig!!!

Igår dårå, bara för att jag var helt slut, så började jag förbereda för Bondesarnas ankomst på torsdag. Flyttade runt saker och förberedde så att jag har plats för de nya hyllorna. Jag drog även fram min tvhylla. Att hyllan ens kunnat stå mot väggen är helt otroligt med tanke på hur himlans mycket sladdar det var där bakom. Såhär såg det ut:

Lite lätt panikslagen så bestämde jag mig för att inte ställa tillbaka tvhyllan förräns det blivit lite ordning på sladdarna. För att få lite ordning på det där bör man vara två, en på framsidan hyllan och en bakanför. Jag började med att försöka få T att komma över, dock utan att nämna sladdarna utan jag sa att det var soprummet jag behövde hjälp till.

Sen fick jag ju världens bästaste idé!!! Jag frågade JPH om han ville komma hit på sladdtrassel och recieverfixning. Han frågade om han fick lunch, det fick han ju självklart! Anledningen till detta är ju att jag tror faktiskt inte att jag och JPH slår ihjäl varann när vi ska göra nåt sånt här, sånt är det risk för om jag och T ska till med sånt, alternativt att nån av oss ger upp och ingenting blir gjort.

Eftersom jag är grymt förberedd så såg jag till att det endast är jordade kontakter bakom tvn, stambytet ni vet, där ingår även byte av elen. Helt förberedd var jag dock inte utan jag behöver köpa lite jordade förgreningspluttar, men klockan blev så mycket att vi avstod från att fara till Classe.

När allt var klart med sladdar och sånt så hade jag tre scartsladdar över och ungefär 25 meter antennsladd, tre antenndelningspluttar och två ljudsladdar (såna där med en röd och en vit plutt i varje ände). Men varför??? Nu ligger det endast 10 meter antennsladd som är för lång bakom tvhyllan och det endast för att det saknades en antennsladd på 3 meter. Och nää, det gick inte att kapa sladden för det var såna oflyttbara kontakter i ändarna och jag hade ingen lös att ersätta en avklippt med.

För första gången sen jag köpte min Dreambox så står den nu inne i tvhyllan!!!

För första gången på väääldigt länge har jag inga sladdar på framsidan av tvhyllan!!!

Jag älskar min JPH!!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag har lekt med en invandrare och med en som nästan är kines. Själv vet jag inte vad jag är."
Simone, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008