Söndag

Nu är även den sista ojordade kontakten på tvsidan borta och ersatt med en jordad! Nu väntar jag bara på att få ny el i själva väggen, och är det nån som är förberedd i halva rummet på det så är det jag!!!

Igår så körde jag helt slut på T. Först alla aktiviteter och sen skulle jag se Dakar 01:15. När vi tittar på Dakar så kommer T på att hans katter nog inte har vatten så när klockan var två på natten åkte vi iväg hem till hans katter och gav mat och vatten. Det blev mycket för T, han kom inte ur sängen förräns tjugo över ett idag på dan!

Idag skiner solen minsann! Det känns lite lättare då, oavsett vad man ska göra, tycker jag. Så man kanske kan säga att solen har sett till att det nu är tomt i min hall!

Jag har börjat byta sladdar även på soffsidan av rummet. Började lite lätt och köpte en jordad när vi var på Ica. Sen helt plötsligt så har jag nu två jordade trekontakter över som inte passar in någonstans. Den ena har bara någon decimeter sladd och räcker ingenstans och den andra har väl en meter sladd på sig men räcker ändå ingenstans. Det är ju helt sjukt, jag måste, trots att jag egentligen har kontakterna, köpa en till med längre sladd.

Sen började jag tänka till lite och kom på att i matrummet är det bara ojordade kontakter så en av de där överblivna treorna passade där. Tyvärr bara för att jag skulle upptäcka att jag måste köpa inte bara en fördelningar med längre sladd utan två.

Det känns som att det här med sladdar aldrig tar slut, jag har ju ett sovrum också...



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Kina har de kläder i granna fina färger så att de ska känna igen varandra fast de är kineser."
Emil, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008