Torsdag

Aj lajk Hagbard! Tror jag ska testa hans metod, inget annat verkar ju hjälpa liksom.

Imorse vaknade jag med 37,1 och det känns ju nästan feberfritt!! Tur det eftersom jag och Kex har haft utflykt idag. Vi skulle bara till Patricia och byta våra kort men det var helt tillräckligt jobbigt när man bara är nästan feberfri. Så jag och Kex fick umgås i säkert hela fem minuter idag!!!

Efter denna utflykt var jag helt dyngsvettig, igen. Temperaturen i kroppen steg ganska så rejält när jag var ute, jag hade tänkt att handla på Ica på vägen hem men jag orkade inte det. Så om jag har tur nu så blir jag inte sugen på kaffe eftersom jag inte har nån mjölk hemma.

Jag har aldrig tidigare betalt trängselskatt eftersom jag tycker det är ett jäkla påhitt. Jag har haft tur och kunnat undvika att åka förbi stationerna på betaltid, men idag, då fick jag minsann betala. Känner mig som en dålig människa, inte för att jag betalat utan för att jag nu misslyckats med att undgå avgift. Idag är nog första dagen som att åka kommunalt och att ta bilen har kostat ungefär lika mycket, 25 spänn på tull jämnade ut det hela, annars är det i stort sett alltid billigare att ta bilen.

Filuran erkänner sig bilberoende.

Skickar ett litet grattis till JPH!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Indien slipper de koka maten. Det är så varmt där så den är redan kokt."
Sofie, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008