Lördag

Jag borde så mycket.

Jag borde fixa så att i allafall en av datorerna fungerar att se film på tvn med. Jag borde dammsuga. Jag borde dammtorka åtminstone soffbordet. Jag borde starta upp Cajan. Jag borde en hel massa saker. Vad har jag gjort då? Stoppat in PS2an i tvn i sovrummet.

Men, samtidigt som PS2an åkte in i sovrummet så försökte jag montera in min matrumsstereo i sovrummet också, tänkte att ljudet när jag kör F1 skulle kännas lite bättre. Jag lyckades inte få ut tvljudet i stereon. Då bär jag tillbaka stereon till matrummet. Tänk att det aldrig kan bli som man tänkt sig va?

Det känns bra att de flesta problemen är i-landsproblem!

Stormen som skulle komma in över vårt land lyser med sin frånvaro. Det blåser jäkligt mycket men ingen direkt storm. Det är när det är sånt här väder jag märker att mina fönster i stort sett saknar tätning, det blåser rakt in. När jag sitter i soffan så känns det att det blåser, det kan bara inte vara meningen att det ska vara så. För något år sen så blåste det in snöflingor genom min balkongdörr när den var stängd, då fick jag en ny list där som lossnade inom tre dagar. Känns som att det där med att ringa värden om att det blåser rakt in inte kommer göra någon större skillnad.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Belgien är alla husdjur grå. Eller så var det en svartvit tidning."
Matilda, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008