Söndag

Idag har jag varit på utflykt till Cam. Fått p-spruta och levererat lurvvantar. Cam har fått vänta grymt länge på sina vantar för först var hon och stora sonen sjuk och sen lilla sonen och sen jag. Nu äntligen har hon fått vantarna och blev mycket glad för det!!! Minst lika glad som jag blev över att kunna få sprutan i lugn hemmiljö istället för att behöva gå till dumma MVC.

Cam förklarade hur det där med intramuskulär spruta går till och sa att hon gillar såna för att det aldrig blöder. Varför blöder det när jag tar sprutan på MVC och varför får jag alltid plåster när jag gått dit? Mii lööv maj Cam!

Jag hade bestämt mig för att efter sprutan skulle jag åka förbi Mamma för att starta upp Cajan, hämta papperstugg och lämna dammsugarmunstycke. När jag kom hem till mig själv efter utflykten så kom jag på att jag glömt bort det där med att svänga förbi Mamma så jag ringde upp henne och sa att jag tar det en annan dag, imorron eller så.

Igår blev jag himla sugen på pankisar, tyvärr hade jag en halv deciliter mjöl så det blev inga pankisar. Idag hade jag då tänkt att handla mjöl och mjölk och istället få mina pankisar idag, eftersom jag glömde Mamma så glömde jag också själva handlingen. Inga pankisar idag heller.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"De har annorlunda djur i andra länder. De har kaniner och lejon och kossor. Kossorna är spetsigare än de svenska och så är de svarta."
Amanda, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008