Måndag

Det här med kläder är inte helt lätt. Denna lilla ficka på min munkjacka, vad har den för funktion? Jag har stoppat i en läppgucktub för att ni ska se fickan.

En liten ficka i fickan liksom. Vaaarför???? Är den bra för nånting??? Borde jag använda den lilla fickan till något självklart???? Inuti den vanliga munkjackafickan, ska jag veta vad den är till för?

Sen så tycker jag att Eurosport måste skärpa sig BIG TIME!!!! Det har inte varit något DakarRally iår men Eurosport har sänt höjdpunkter från alla år, jag har missat många år eftersom de inte kunnat hålla tidsschemat! Typ alltid har det varit Dakar 22:30 men i år så var det då 23, om man hade tur. Jag missade till exempel 2005 på det där sättet, Meonis sista år.

Idag har jag varit och gjort en del borden. Startat upp Cajan, han var lite seg och protesterade men gick sen snällt igång. Lämnade dammsugarmunstycke till Mamma. Fick med mig papperstugg + en sopsäck hem. Det enda jag glömde var plånbok och därmed körkortet, så då kunde jag ju inte gå på affärn. Inga pankisar idag heller.

Papperstuggen får jobba ganska hårt nu. Varje gång jag lånar tuggen så bestämmer jag mig att nästa gång, då ska jag inte vänta så länge med att tugga papper. Jag har hittat papper från 2002 så jag tror att senast jag tuggade papper var 2001, en frekvens på fem år mellan gångerna ska jag nu försöka få ner till varje år istället. Igen ska jag försöka det.

För att verkligen maximera mina chanser att lyckas med detta så tänker jag köpa en egen papperstugg. En som klipper både på längden och tvären. Det måste ta mindre plats än som det är med den nu, en bunt på ungefär 8 cm med det mesta i A4-storlek tog upp en hel stor svart sopsäck. Den här funderar jag på: Papperstugg från Classe

Bara för att jag varit så duktig och tuggat hela pappershögen så bestämde jag mig för att fira. Firandet bestod av snacks! Rökt älghjärta! Om du ännu inte fått uppleva denna delikatess så rekommenderar jag att försöka få tag på en smakbit. Det är grymt gott!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Asien har de bambu och spenat. Och flodhästar. I Sverige har vi möss."
Isabell, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008