Onsdag

Tassarna är fortfarande prickiga.

Nu inte bara kliar det utan svider också, jag fattar inte vad det är och vars det kommer ifrån. JPH är helt övertygad om att jag har vattkoppor eller scharlakansfeber eller nåt sånt, men då är man väl dålig? Jag börjar ju bli bättre efter den långa feberperioden. Så jag sa till honom att det går över om en dag eller tre.

Eftersom jag nu inte ska ta mina stillisar förräns i februari så har jag sovit jäkligt illigt. Jag är på avgiftning från stillisar. Anledningen är att jag har behövt ta två stycken senaste tiden och nu ska jag inte ta på ett tag så att jag kan somna på en sedan. Helt utmattad av att ha varit vaken större delen av natten slocknade jag som ett ljus i soffan medans tvättmaskinen gjorde sitt jobb, vaknade helt svettig och aptrött och kände inte alls för att hänga tvätt.

Sen hängde jag tvätten och det var faktiskt inte speciellt jobbigt alls.

Var in på banken och kollade status där, exakt hur kul är det att pengarna är typ helslut innan de knappt landat på kontot???? Denna månad har jag faktiskt satt in pengar på Ica-kortet för jag tyckte att jag hade råd med det, saldot där ligger fortfarande på minus efter insättningen. Det jobbiga är att jag måste uppsöka apoteket inom snar framtid och eftersom jag är på en ny högkostnadsperiod så är det ju så himla dyrt att gå dit. Dumma! Så denna månad måste jag prioritera apoteket framför att tanka bilen.

När jag skulle göra iordning mat och klippa upp en förpackning wokgrönsaker så gick min kökssax i två delar! Bara sådär liksom. Inte gick den att skruva ihop heller. Jag blir fasen galen på sånt här!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är säkert bra i utlandet, men det är väldigt många utlänningar som talar ett annat språk."
Jesper, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008