Fredag

Här är en bild på sötisen Apache. En tröttbild.

Bilden har jag snott på en blogg, länken öppnas, som vanligt, i ett nytt fönster/flik.

Han var en sån katt som alla vill ha tror jag. Otroligt kelig! Låg man i sängen så låg han framför ansiktet och vände man på sig så gick han runt så att han fortfarande låg framför ansiktet.

Prickarna på mig fortsätter. Idag när jag skulle duscha så upptäckte jag att jag har ungefär en miljon prickar på benen, insidan av låren. Skickade bild till syrran och sen så gick vi igenom alla barnsjukdomar och insåg att jag har haft de flesta, syrran sa dessutom att jag borde vara jäkligt sjuk om det var en barnsjukdom, för sånt blir man tydligen jättesjuk av när man är vuxen.

MrT mår något bättre idag och frågade om jag ville ha sällis. Till svar fick han: jag vet inte, jag har konstiga prickar. Då sa han att jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen och fråga där, så det gjorde jag. Sjuksyrran jag fick prata med frågade om det kom vätska ur prickarna, vänta sa jag och pillade sönder en och konstaterade att det bara kom blod. Hon, sjuksyrran, trodde att det kunde vara något som kallas för virusutslag, har jag aldrig hört talas om. Hon trodde inte heller att det var smittsamt så nu kanske jag vill träffa T.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Medelhavet finns det väldigt stora fiskar. De andas genom ögonen, för om de öppnar munnen får de vatten i den."
Renate, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008