Måndag

En av årets värsta dagar är nu avklarad!

Och tänk att jag kunde bli så glad på den här dagen!!!

Vad handlar det då om? Jo, tandläkarbesök. Det är tillsammans med gynbesök och bilbesiktning årets tre värsta dagar. Min tandläkare är en snäll människa, i allafall i yrkesrollen. Förra året när jag var där fick jag massor av skäll och jag skulle minsann gå till tandhygienist, i år så fick jag godkänt och behövde inte gå till tandhygienist, det konstiga är ju att jag inte varit hos nån sån där hygienist ännu för jag har inte kommit iväg. Då kommer funderingen, sa han så förra året för att det behövdes då eller sa han det för att dom anställt någon ny tandhygienist som behövde patienter?

Oavsett anledningen till hans uttalande så blev jag lycklig idag över noll hål och att det inte blödde på en endaste fläck när han höll på och skrapade och fixade. Så jag firade detta med lite shopping! Kicks och Classe fick besök, härreguuud alltså, visakortet glöder!!!

Efter tandläkare och shopping åkte jag hem till Mamma och fikade. Eftersom jag var så lycklig så köpte jag med mig biskvier till fikat och de var helt underbart goda. Mamma fick även ett cd-fodral, sånt för många skivor, hon har sagt så många gånger att hon har en hel låda med skivor så jag tänkte att ett fodral som samlar ihop skivorna blir nog bra. Får se hur det går, jag känner liksom på mig att jag kommer att få stoppa i och organisera hennes skivor själv.

När jag kom hem efter fikat så var jag bara tvungen att prova min nya foundation. Max Factor Miracle Touch. Den var verkligen bra i mitt ansikte, tyvärr så köpte jag nog en något för mörk nyans men den går att använda.

Ett annat bra köp jag gjorde är 6 Hour Protection Lip Balm från Neutrogena. Jag valde den för att det stod Norwegian Formula på den, plus att Kicksen, som jag var inne på, saknade Elizabeth Arden i sortimentet.

Nu är jag helt slut efter denna dag som innehållit nervositet, glädje, shopping, fika och lite till glädje!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"De har arga lärare i utlandet. I Sverige har man bara arga föräldrar."
Patric, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008