Fredag

Jag blir så lycklig för mitt Kex mår så bra!!! Söker jobb och har sig. Låter det mesta på nuvarande jobb rinna av. Det är precis vad hon behöver, ett Kex ska vara lyckligt!

Kan också upplysa om att David Coverdale gjorde en soloskiva 1978, Northwinds heter den. Den är ju bra men inte i klass med hans Whitesnake. Men det är en typisk skiva jag vill ska låta vinyl, och det gör den nu!! Och, nää, jag köpte inte skivan året den kom ut.

Tyvärr så kan jag ju inte få vara bara lycklig en hel dag. Pratade med T och tyckte att vi skulle ses, det tyckte han också och i nästa andetag säger han att han ska ha sina ungar från idag. Det är när han gör sånt här, alltså ser till att vi inte ses på jävligt länge, som jag inser att jag måste träffa någon ny karl. Jag var tvungen att lägga på luren för att inte börja skrika rakt ut. Det allra värsta är att han liksom inte fattar att när han gör så så känner jag mig sååååååå jääääävla uppskattad.........

Jag kan faktiskt inte ens skriva det jag tänker om honom just nu, då är det illa. Men det har med att kunna planera, tänka och bry sig att göra.

Efter detta bakslag så kände jag att jag måste göra nåt som bara är för mig själv. Tog fram min epilator för första gången på år och dar. Epilerade benen med resultatet att många hårstrån bara gick av eftersom det är så länge sen jag epilerade. Jag höll på att börja gråta och fick lite ångest över att jag inte köpt vax istället.

Jag har fått paketavi i brevlådan, så ikväll kan jag hämta paketet. Spännande, spännande!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tror att världen börjar vid ekvatorn och slutar vid nollpunkten. Där är det väldigt kallt."
Axel, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008