Måndag

Nedräkningen har börjat! T-minus 3 dagar.

I lördags så språkade jag med systersonen om körkort och hoj. Han och hans pappa hade varit ute och kört förra veckan och pappan behövde inte nåt nytt handledargrejs eftersom han övningskört med honom på bil. Det har jag också, övat honom på bil alltså. Så, jag skulle gå in på vv.se och skriva ut en blankett och skicka in. Det gjorde jag självklart direkt när jag kom hem på lördagnatten, skrivaren vägrade. När jag gick upp på söndagmorronen så försökte jag igen och den vägrade även då. Men sen, igår eftermiddag så provade jag en sista gång och då jäklar skrev den ut som aldrig förr. Cam sa att det var alkolåset som satt igång i skrivaren.

Jag brukar ju aldrig planera mitt tv-tittande utan spontantittar mest. Igår var det körigt, hur många program som helst som gick samtidigt!!! Mellon var jag ju bara tvungen att se eftersom jag inte såg i lördags, så jag missade ungefär allt jag ville se förutom den.

För en gångs skull så tyckte jag faktiskt att rätt låt gick vidare. Jag trodde väl aldrig att jag skulle tycka att Charlotte Perelli var bäst liksom. Det trots att hon hade en mikrofon som mest liknade en dildo.

Lördagens chock har jag ju glömt att berätta om! Min syrra är ingen direkt sminkfantast, hon brukar köpa mascara på Ica för 40 spänn. Allvarligt, jag fick en nästan hjärtattacksliknande chock när hon sliter fram Helena Rubensteins leopardmascara. Det allra värsta är väl att hon köpte den för att det var en snygg förpackning! Man bara döööör ju!!! Jag kände mig lite ute med min DiorShow faktiskt.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I gamla tider blev folk kristna för att slippa vara slavar."
Holger, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008