Tisdag

Nedräkningen fortsätter! T-minus 2 dagar.

Idag har det varit jäkligt kallt!!! Minus fyra i morse, sen pratade jag med farmor Bonde och hon hade 11 minusar!

Mamma ringde och frågade vart hennes Svt2 har tagit vägen, så jag åkte till Mammsen och fixade det. Min Mamma sparar på allt och tycker att hon är grymt ekonomisk om hon drar ut elsladden ur tvlådan när tvn inte är på, jag tror fasen att lådan fick spel av det så nu får hon ha den på, jag sa att jag kunde lägga en femma i månaden på hennes elräkning.

När jag ändå var där så tänkte jag starta upp Cajan lite, han var heldöd i batteriet så nu över natten testas den nya batteriladdaren som införskaffades för ett tag sen. Systersonen har kommit på att han kan ju fräsa runt i Cajan lika väl som att den ska bara stå hemma i garagenerfarten och då är det ju bra om han startar. Passade på att vädra bilen lite, det behövdes nog.

Sen fick jag mat hos Mamma också! Sill, potatis och ägg! Så himla gott!!!! Efter maten blev det fika med nybakad strösselkaka, recept ligger på receptsidan, så nu är jag så mätt att jag förmodligen kommer däcka på soffan.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gud är en gammal man. Han är väldigt trött. Det är därför det blir så mycket krig i världen, för att han har så dålig hörsel och måste vila så mycket. Han orkar inte följa med längre. Jag undrar hur det blir den dagen Gud dör."
Johan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008