Onsdag

Nedräkningen fortsätter! T-minus 1 dag.

Jag hann inte däcka på soffan igår!!

Igår blev det istället en hel del prat i telefon. Jag körde en måste-ha-med-kläder-tvätt. Ringde systersonen och frågade när han ska ha Cajan, det skulle han ha nu. Jag har aldrig ställt på en bil i hela mitt liv. Det jag förstod av vv.se var att man har tre veckor på sig att besikta efter påställning men att man inte kan ställa på ett fordon utan att teckna en försäkring. Inte fasen vet jag om jag förstod rätt. Jäjä, det blir nog bra med allt till slut, jag kommer ju få räkningar på försäkring och skatt hem men det lär man ju ha 30 dagar på sig att betala så det får jag ta när jag kommer hem.

Sen så ringde jag Mamma också och frågade om hon har en pastamaskin. Hon trodde inte det. Anledningen till mitt pastamaskinsintresse är att jag såg Jamie göra pasta häromdan och så var det cannelonirecept i en veckotidning som Mamma tog hit. Det är nästan så jag funderar på att köpa en bara för att prova. Hittade en hos Classe som kanske kan vara nåt för nybörjare som jag. Jamie hade ju så bra recept, 100 gram mjöl till ett ägg.

Dessutom så bad jag Mammsen om hjälp med att komma ihåg att få på påställningslappen på brevlådan. Just det där med att få brev till brevlådan tycker jag är himla svårt, för mig kan det ta måååånga dagar, om inte veckor, att komma till en brevlåda.

Hela min väska blev proppfull när jag stoppade ner tvlådan, men, tvlådan måste med. Syrran ska se Let's Dance på fredag, hur nu det ska gå när det är Så Ska Det Låta. Sen är det ju Andra Chansen i Mellon på lördag som måste ses! Jag kan nästan tänka mig att offra en femma på Nordman för att inte Carola ska gå vidare, lite taskigt mot Andreas, tyvärr, men jag vill inte ha henne i Belgrad!

Just det, det här med ip-telefoni som ska vara så jäkla bra. Vad exakt är det som är bra med det??? Igår så var det mest problem och jag märkte av det eftersom jag telefonerade så mycket. Säga vad man vill om jacktelefon, det må vara dyrt men det funkar faan utan större avbrott!!! Just nu funderar jag på varför jag över huvud taget har en hemtelefon, jag kan lika bra lägga de pengarna på mina mobilabb och ha telefon som funkar istället. Igår pratade jag upp hela batteriet i mobilen bara för att hem-ip-telefoner inte fungerad nåt bra. Jag blir galen!!!

För att vara lite positiv så kan jag berätta att nu när det är såhär pass kallt ute så får jag en hygglig sovtemperatur i mitt sovrum, under förutsättning att jag har fönstret öppet i några timmar innan läggdags. Även två fläktar får hjälpa till men det blir nog ungefär 18 grader då. Däremot så vaknar jag när solen börjar skina av att det är varmt och då är det takfläkten på som gäller igen!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Den första familjen på jorden hette Adam och Eva. De bodde i Paris och levde av att äta adamsäpplen. Så fick de tretton barn, till exempel Jesus och de tolv apostlarna och deras hästar."
Marta, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008