Torsdag

Inatt så har jag vaknat flera gånger av att knät gjort så ont att tårarna runnit. Just när jag vaknade och bara hade ont så begrep jag inte att jag kunde göra nåt åt det, det gjorde jag när jag vaknade däremot. Mitt ben har blivit lite mindre och hela ställningen hade åkt lite snett, därav det onda. Lite åtdragningar i kardborrebandet gjorde nog susen men det är fortfarande ömt efter natten.

Så prommisen jag tänkt mig idag uteblev. Undrar just hur länge jag haft den ena paketlappen, jag har för mig att paket ligger kvar i en månad. Jaja, jag vet att det paketet är en sladd som ska in bakom tvn, ett projekt som i dagsläget är omöjligt att genomföra, så det känns ju inte sådär jätteangeläget att hämta heller.

Min syrra jobbar i helgen så jag har beställt stora kompresser av henne. Av nån outgrundlig anledning så är det stoppning längs hela skenorna utom just en liten bit precis ovanför knät, där har jag självklart fått lite klåda då av metallen. Just nu kör jag med hushållspapper där men tror det är bättre med kompresser.

Idag är jag såååå jäkla sugen på korvstroganoff och en kall öl till det!!! Alla är upptagna, eller bor på andra sidan stan. Lina dårå, hon bor ju nu på rätt sida stan, hon ska på nån musikundersökning. Alltså, jag vet ingen som är mindre musikintresserad än Lina!!! Jag tycker ju självklart att musikundersökning är förkastligt och att hon borde se till att jag fick handla korvstroganoffingredienser och öl.....

Av en händelse så såg jag att Toker blivit farsa!!! En liten grabb!!! Grattis Toker!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jesus trodde på Gud så himla mycket att hans kompisar tyckte att han var lite töntig. De var taskiga mot honom sedan, hängde upp honom på ett kors och lite annat."
Nicole, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008