Måndag

Idag har jag, och mest Befälhavaren, totat ihop ett krav till Stockholm Vatten. Inte helt lätt. Men Befälhavaren visste hur man gör och just i det här skedet så gällde det mest att sätta igång processen om skadestånd. Håll nu tummarna att det inte blir nåt strul med det här!

Igår när jag skulle iväg och tanka bilen så var inte parkeringsgrannen på plats så det gick alldeles utmärkt att komma både i och ur bilen. Idag har jag inte varit ut nånting, tråkigt väder och MrT med dataproblem i telefon.

Det här jäkla Vista! Han har något program han använder i jobbet som inte funkar i Vista så han skulle "bara" lägga in XP på en annan hårddisk i datorn. Men se det var inte så enkelt. Han började med detta projekt i fredags och det är fortfarande inte klart. Det är tur att man är hemma så att man kan agera telefonsupport!!!

Sen om han hade gjort som telefonsupporten sa så hade han säkert sparat in två timmar. Det bästa, han erkände att jag faktiskt hade rätt!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Namnet Kristus är inte så modernt längre. Det är inte så många i Sverige som heter så nu för tiden. Jag vet bara en och det är Kristus Sjögren."
Maria, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008