Tisdag

Idag har jag varit med lilla Mamma till doktorn. Alltså skjutsat henne bara. Det var snö på bilen när jag kom ut men jag tänkte att, äh, inte behöver jag borsta heller. Men när jag kom hem till Mamma så borstade jag av den ändå, jag såg ju nästan ingenting. Jag hade tur att parkeringsgrannen fortfarande lyser med sin frånvaro så att jag utan problem kom in i bilen, han var inte tillbaka när jag var tillbaka heller så jag kom ur helt problemfritt också.

När jag ändå var med Mammsen till doktorn så passade jag på att gå på apoteket, det ligger nära. En hel påse med saker för 400:- fick jag med mig därifrån.

Väl hemma skulle jag vila på soffan inför dagens andra aktiviteter. Det blev inte så mycket vila men väl halvvila. Jag löste korsord med Plumse över msn. Fick även nya idoler av en länk som JPH skickade, här är den länken: YouTube-länk. Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik. Tänk så söt Andreas var en gång i tiden va???

Jag hade bokat MrT till klockan två idag men bokade syrran istället till efter hundprommisen. För en gångs skull så ringer T tio i två och säger att han är klar, har typ aldrig hänt förr. Nästan så jag tror han blev lite halvsur över att jag ombestämt mig, men det går nog över, hoppas jag.

Efter att jag och syrran shoppat så hade jag tänkt ringa T och säga att nu du, nu kan vi gå till posten, jag ringde men jag sa: Kan vi ta posten imorron. Jag var helt slut efter läkarbesök, apoteksbesök och shopping. Ont hade jag också. Dumma!

När jag vilat ett tag så började jag med projekt tvätt och städ. Tvätta går rätt bra nu när jag rationaliserat bort en del moment, sånt som tvättkorg och vika ihop tvätten går bort. Tvätta, hänga upp, använda är det som gäller just nu. Städ är det värre med. Jag tycker inte att jag städar så himla ofta här hemma, men nu, när jag inte kunnat släpa runt snabeldraken på över en vecka så ser jag att det är hår och damm och små trådar överallt!

Jag måste komma på något sätt att kunna dammsuga med kryckor! Tips?



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gud gjorde Maria med barn och sedan stack han till himlen. Så fick Josef skulden."
Moa, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008