Onsdag

Igår så satt jag och tittade på Bygglov och i reklamen så var det reklam för Bingolotto. Förr i tiden så spelade vi hela tiden och jag till och med prenumererade på lotter hos Befälhavaren, det var typ kanske 97 eller nåt. Så bara för denna reklam så ringer jag T och frågar vad han ska göra på påsk, han visste självklart inte, så jag frågade om vi ska spela Bingolotto. Så nu ska vi göra det!!

Den här dagen har mest ägnats åt MrTs hemsida. Härreguuud alltså, han använder Dreamweaver som jag kräks på så jag får titta i visa källa hela tiden. Säkert så är Dreamweaver riktigt bra om man förstår sig på det, men nu gör inte jag det. Som upplysning, Dreamweaver är ett program som man gör hemsidor i, om du inte visste det.

Efter ett otal timmar tillbringade i telefon så kom vi äntligen iväg till posten. Mitt rekommenderade brev från vägverket var inte om att jag skulle ha nytt körkort utan del 2 av registreringsbeviset till Cajan. Sånt har jag aldrig fått förr, tror jag. Sen fick jag hem min scartdelningssladd också, känns som det är långt bort tills den kommer på plats, flytta på tjocktv med kryckor är inte det lättaste.

Efter postbesöket så skulle vi då hem till mig och fortsätta fixa MrTs hemsida. Inte helt lätt. Som tur var blev det lite tankepaus när det var text att skriva in, jag skrev text av en skärm till en annan och samtidigt såg jag på Roomservice. T bara skrattade och tyckte det var helt otroligt!!!

Till slut, när han äntligen gjorde som jag sa så blev sidan helt okej och kan bara bli bättre med lite fix! Som jag sa till T, jag fattar inte att folk sitter och gör sånt här hela dagarna och får betalt för det! Men det vore ju inte helt fel att gå lite kurser och lära sig hur man gör egentligen. Jag fick i allafall T att inse att Dreamweaver lägger in så himlans mycket onödig kod, bara det är ett stort framsteg!

Jag är tvärslut!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gud är död!"
David, 6 år
"Det är han inte. Han är en liten vit fubbe som svävar omkring som en raket och gömmer sig på taket. Det är ju inte var dag man tittar upp på taket. Därför ser vi honom inte så ofta."
Hanna, 6 år
"Nej, Gud är inte död. Han bara sover och sover. Han snarkar så högt däruppe att han inte hör att folk krigar och smäller bomber på varandra."
Tinde, 6 år
"Det tror inte jag, jag tror inte att han sover. Det är ju så mycket bra på TV..."
Mathias, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008