Skärtorsdag

När hemsidesfixningen var klar för igår så började vi spela Tekken!!! Det var jämnt mot vad det brukar vara, när vi för massor av år sen provspelade hans ungars julklapp så vann jag heeeela tiden, nu förlorade jag nog mest. Det är skönt att känna sig lite vuxen med tvspel emellanåt.

Idag har jag fortsatt att vara anställd av MrT, idag har vi lagt up kundregister. När det var klart så sa jag att jag är ju nu konsult och kostar 834:- i timmen så han blev ju då skyldig 5600:- och då hade han fått rabatt!!! Frågan är när jag får betalt för det. Han erbjöd sig att betala i natura, men det funkade inte så himla bra. Ortros är förödande för sexlivet kan jag upplysa om.

Jag har även hunnit med att scanna lite idag, man kan väl säga som så att skärtorsdagen inte är nån höjdardag att besöka scanningaffären på. Jösses vad folk!!! Vi kom i allafall hem med allt vi behövde och lite till, jag behöver nog bara handla mjölk i i allafall två veckor framöver.

I Aftonbladet fick jag lära mig att det är kärtorsdagen idag. Artikeln. Det kanske är det jag skulle behöva, lite kärkänsla. Eller så tittar jag på det nu bara för att mitt sexliv dött av vedbodsolyckan. Nu ska både jag och T fundera över möjliga varianter tills på söndag när vi ska spela bingolotto.

Tror jag tänker tillbringa aftonen i sällskap med Spyro. Om jag nu orkar hålla igång honom. Jag är fasen trött efter att ha jobbat såhär mycket, känns lite sådär också eftersom jag faktiskt gjort ett jäkla jobb och inte kommer få en spänn. Men kul att prova om jag klarar av det även fast jag inte klarade det så bra, vet ju vad jag ska säga till f-kassan om inte annat.

Pratade med syrran också. Vi började prata om små saker som är självklara som man faktiskt uppskattar mer än man tror. Som att jag igår fick äta vid tvn på tallrik! Jag har ju val, tallrik och äta vid diskbänken eller skål i plastpåse, hänga på kryckan och gå till tvn och äta. Jag väljer skål eftersom jag inte har nåt riktigt kök.

Nu väntar jag bara på att T ska ringa och ha problem med sina länkar på hemsidan. Jag förberedde igår med xxx där länken ska in men jag är inte helt säker på att han ordnar till det. Eller faktiskt ganska säker på att han inte gör det. Soffan, uppspända skenor, telefonen inom räckhåll. Så ser min dag ut!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jesus är så stor, för han har ätit tvåtusen fiskar."
Calle, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008