Långfredag

Jag blir så jäääääääävla trött på mig själv!!!!

Igår så var jag och storhandlade, bland annat leverpastej som pålägg. Jaha, imorse så gick jag upp och laddade kaffebryggaren och vad hittar jag på diskbänken? En ask, öppen, med leverpastej. Den gick direkt i sopen. Va fasen liksom!!! Jag blir galen när jag är så här förvirrad!!!

Tänk om jag var lite kökseffektiv, fatta vad med stålars jag skulle spara. Aldrig behöva slänga nåt för att jag glömt det framme eller tappat i golvet eller nåt.

Mitt i all denna köksförvirring så kommer jag på att vi faktiskt packade mina cigg i mina goretexkängor! Struttar ut till hallen och hittar inte mindre än två paket cigg i vänstra skon!!!

I övrigt gällande hemkunskapen så måste jag köpa en ny brödrost, jag lyckades bränna upp en halv rostbrödlimpa igår. Först så händer ingenting och så trycker jag ner skivorna igen och det händer ingenting igen. Sen, tredje gången gillt så börjar brödskivorna nästan brinna i brödrosten!! Och om jag lyckas rädda en stackars brödskiva från brand så är den mycket välgräddad på ena sidan och typ rå på andra sidan.

Allt detta med brödskivorna händer oavsett inställning på brödrosten.

Igår så ringde lilla Mammsen också. Hon hade fått besiktningspapperna med tid och inbetalningskort på sin bil. Hon skulle absolut betala räkningen, något jag protesterade emot! Betalar man så har man ju liksom konfirmerat att man tar tiden, jag vill väl boka en egen tid!!! Så dagens projekt var att åka hem till Mamma och hämta papprena, tyvärr så blev det inget av med det, alldeles för mycket snö på bilen för att jag skulle klara av det så den utflykten får bli en annan dag.

Jag har även kommit på att färga håret inte är helt lätt. Det bara går inte att luta sig över badkar, handfat eller köksbänk för att skölja ur färgen, jag har provat. Provet utfördes som tur var utan färg i håret utan bara för att kolla positionen. Ringde T och frågade om han kanske kunde vara behjälplig som hårfärgsursköljningsassistent, han sa att han kunde det men jag vet inte riktigt om jag litar på det.

Även tvn hanns med igår, jag såg Insider på Tv3. Mer och mer känner jag att Fredrik, eller nån av hans gäng, borde ha varit med på vår resa med vedbodskatastrofen. Han kan gärna få följa med mig i vardagen också, Fredrik skulle nog må bra av att se hur mitt liv inte fungerar och hur min ekonomi inte fungerar och räcker till. Jag gillar inte vår regerings inställning till sjuka just nu, jag tror det var Littorin som sa att: Om vi inte ger de sjuka några pengar så blir de friska. Alltså, man blir ju galen!!!!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Förr i tiden fick man inte förälska sig innan man var gift. Och när man var gift gick det kanske inte."
Gustav, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008