Lördag, Påskafton

Jaha, nu är jag helt galen på en tecknad IceKing i Spyro. När jag spelar tv-spel så spelar jag med hela kroppen liksom, och nu då, med skenorna, så är jag tvingad till att sitta mer still när jag spelar. Jag tror absolut att det är därför som IceKing blir så svår.

Hur som helst så känns det ganska skönt med i-landsproblem mitt i alla andra problem. I-landsproblemen är liksom inte lika viktiga som övriga problem. När jag spelar Spyro så slipper jag ju tänka på att jag går på kryckor i flera minuter tills jag vrider till benet och det gör grönjävligt ont.

Det blev mera kryckproblem igår, min tv-låda tvärdog och ville att jag skulle dra ur sladden. Den står nästan på golvet. Ner var det inga större problem. Upp däremot, mucho problemo! En kvart senare så var jag allafall uppe! Ringde till T och beklagade mig över situationen och vet ni, han förstod faktiskt problemet!

JPH har varit ute och tittat på mascara till mig, i Lissabon tror jag. Den kostade lika mycket som här hemma så det blev ingen mascara denna gång. Hur mascara kan vara så himla dyrt förstår inte jag, det är klart, det finns varianter för 40 spänn men hur bra är såna liksom?? Dryga tvåhundringen på taxfree är prisvärt tycker jag, helt otroligt hur mycket bättre såna mascaror är. Det är tur att jag inte är någon storkonsument av varan, jag skulle bli fattig, eller fattigare.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Förr i tiden hade man staket under kjolarna för att få dem att se svävande ut."
Boel, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008