Söndag, Påskdagen

Idag står Bingolotto på schemat!
Planen är att jag och T ska vinna varsin bil! Och lite stålars så att vi har råd att tanka bilarna.

Innan det hann jag med lite film. Hitman. Den var bra men jag klarade som vanligt inte att se hela på en gång utan det blev en jäkla massa pausningar.

I en av pausningarna så skulle jag gå till badrummet. Kryckan hade hamnat lite för långt bort men jag tänkte att det fixar sig. Och vet ni??? Jag kunde faktiskt strutta runt lite utan krycka och utan att det gjorde så ont att jag svettades!!! På måndag får jag börja strutta runt med en krycka på korta sträckor har doktorerna sagt, känns som att jag ligger bra till!!!

Jag känner att jag har lite annat att vara glad över än vanligt!!! Kunna stå utan kryckor, kunna äta mat vid tvn på tallrik eftersom jag kan ta mig från köket till soffan med hjälp av en krycka nu, kunna sova på mage utan större smärtor.

Andra saker att bli lite frustrerad över också. Jag skulle bara få kryckan i rätt läge och svingade den över soffbordet och råkade då slå sönder min taklykta. Karlssons klister på den och jag hoppas den håller ett tag till!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Förr i tiden fick pappan inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans."
Kathrine, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008