Måndag, Påskdagen

Det här jäkla Bingolotto, vilket skitspel!!!
Jag till och med öppnade en öl till programmets början, den var inte ens god och jag alkoholmissbrukade på hög nivå när jag hällde ut en hel öl minus en klunk.

Nu har vi istället kommit på att Guitar Hero kanske är roligare. Jag funderar på att bjuda in oss till Izas matte, hon har nämligen en son som är stolt innehavare till spelet.

Råkade fastna i Supersize Me på eftermiddagen. Mitt beslut om att äta en grym McD-meny innan nästa blodgivning känns väl sådär halvbra efter det. Undrar just när nästa blodgivning är? Oavsett när det inträffar så ska jag smälla i mig en stor McD-meny innan vi beger oss till sjukhuset för att ge blod, detta för att en piercare för länge sen sagt att det är bra att ladda upp med ett rejält McD-skrovmål innan man piercar sig om man har svimmningsanlag. Inte vet jag om det stämmer men jag ska fasen testa!

Det snöade på dan och sen blev det uppehåll, sen framemot kvällen började det vräka ner snö. Jag blev lite halvorolig över Mammas balkong, hon är noga med att den ska skottas sörrni. Den är inte så jättestor men fullt tillräckligt, men jag tror ju helt fullt att jag klarar en balkongskottning trots ortrosen. Ringde Mamma men hon sa att det var lugners på balkongfronten! Piuh!

Ikväll blev det en mycket god middag bestående av lax, lök, wokgrönsaker och cashewnötter. Smaskigt som bara den, rekommenderas!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Förr i tiden hade de inte uppfunnit grisen än. Då fanns det bara vildsvin...och så Adam och Eva."
August, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008