Lördag

MrT jobbar nog fortfarande för han har ännu inte ringt och sagt att han är ledig. Det är ju tur att jag varit lite förberedd och har lite saker hemma när han jobbar så mycket och inte kan hjälpa mig till affären, syrran jobbar också hela helgen så jag får nog se mig blåst på riktig tacomiddag denna helg.

Och det är fortfarande ingenting att se på på televisionsapparaten! Dumma! Här ligger jag och är faktiskt i behov av något bra att titta på eftersom jag inte kan göra så mycket annat. Lite annat kan jag dock göra, idag har jag genomgått en helsanering, det tog bara en knapp timme. Jag är en sån som duschar på tre minuter och om hårtvätt ingår med balsam så kan det ta upp till tio minuter så det känns himla ovant att spendera så lång tid i badkaret.

Nu ska jag ta tag i sovrummet lite, jag känner att jag måste byta lakan. Det är nu inte heller det lättaste med skenor på benet, min säng står nämligen i ett hörn och är 140cm bred så det är inte bara att sträcka sig över och stoppa runt lakanet liksom. Känns som en himla kul sysselsättning såhär på lördageftermiddagen.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Äktenskap är nästan samma sak som att gifta sig. Skillnaden är att man inte har klänning på sig."
Sara, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008