Söndag

Vilken stöld!!!! Det här med sommartidstimmen!!!!

Jag känner att jag verkligen saknar den där timmen som försvann inatt! Mitt dygn blev helfel direkt. En orsak kan vara att jag ställde om mobilen igår innan jag la mig och att den sen ställt om sig till sommartid själv under natten och att jag var två timmar fel när jag vaknade imorse. Hur som helst så längtar jag tills vi får tillbaka timmen!

Det blev en utflykt idag. Mamma ville ha deklarationsblanketterna. Lika bra att åka idag eftersom imorron kommer nån och byter min elmätare och det vet man ju aldrig när det blir och hur lång tid sånt tar.

MrT han bara jobbar och jobbar, han har fortfarande inte hört av sig och sagt att han jobbat klart för i fredags så det måste vara väldigt med jobb han har. Men nu när Allsvenskan sätter igång och han blir barnledig så är jag ganska säker på att han ringer, om inte annat så för att höra om vi kan titta på fotbollen.

I övrigt kan jag berätta att depression och sånt inte blir direkt bättre av att det är strålande sol ute och att man hör alla hojar som kommit ut på vägarna när man själv inte har en chans att komma ut och åka på länge.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man gifter sig, så får man inte skratta. Och så får man inte säga nej."
Cathrine, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008