Måndag

Idag var det alltså elmätarbyte. Jag trodde ju att hela grejen med proppar och allt skulle bytas, så var det inte utan bara själva grejen där mätarställningen står. Tur det eftersom jag inte kunnat tömma hyllor och krokar i hallen där det sitter, han som var här klagade inte alls på att det var saker ivägen, snäll kille!

Ingenting gick sönder vid detta strömavbrott som tur var, datorn och routern var för säkerhets skull avstängda och urdragna ur väggen. Ni ser, till och med jag lär mig nåt emellanåt.

Efter detta byte så ska jag inte behöva lämna mätarställning utan det sköter den där själv och jag kan gå in på deras hemsida och titta hur min förbrukning ligger till. Nu blir det spännande att se om den nya eller den gamla är bästa alternativet!

Fick för ovanlighets skull mail från revisorn. Han ville veta taxeringsvärden på mina och syrrans samägda fastigheter. Skitlätt att svara på när han har alla papper och deklarationsblanketterna ligger på brevlådan på väg till honom. Han fick alltså inte nåt vidare värst bra svar. Men, imorron, eller så, så får han ju våra papper i posten så det går nog bra ändå. Det enda jag kommer ihåg att jag tittade på pappret var att jag skulle få nästan 5000 i restskatt och det hoppas jag verkligen att revisorn kan göra någonting åt!!!

Sen, precis som jag misstänkte, så frågade MrT om han fick komma hit och titta på fotboll. Nja, sa jag, jag vet ju inte än hur det blir. Det slutade med att han stannade hemma och beställde matchen av sig själv. Så nu kan jag bara säga att fotboll och ledbandsskador är mycket förödande för sexlivet.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är inte säkert att man vill gifta sig med vem som helst. Det är inte säkert att man vill klä av sig heller."
Linn, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008