Måndag

När jag igår satt och inväntade fotbollen så kände jag att jag faktiskt inte hade ett dugg lust att träffa MrT just då. Kollade att matchen gick på en kanal som han har på sin tv hemma och sen ringde jag. Var lite nervös eftersom jag skulle avvisa honom. Men vet ni vad han säger? Jo, han hade precis tänkt ringa mig och säga att han inte orkade lämna sin lägenhet. Tankeöverföring? Nånting med tarot? Eller kanske att det blir så när man känt varann väldigt väl i 18 år.

Så jag avnjöt en mycket god hamburgare och en kall öl till fotbollen. Alldeles själv och det kändes så bra eftersom jag visste att T kunde se fotbollen av sig själv utan att betala massa stålars. Jag får lite dåligt samvete emellanåt när jag kan se matcherna utan att betala och han får betala 140 spänn för en match liksom.

Matchen gick av stapeln på Söderstadion och det var IFK Göteborg som var på besök. Det kändes inte alls säkert utan tvärtom ganska osäkert och Bajen ska nog vara glada över den poängen som 0-0 resulterade i.

Den där hamburgaren igår var så himla god att jag tror att det får bli dagens mat också.

Idag har jag också varit lite vuxen igen. Syrran ringde och var, hmm, typ galen, på vår revisor. Hela dagen idag har hon försökt att få tag på honom. Idag är sista dagen att lämna in deklarationen om ni inte visste det. Få tag på vår revisor verkar vara svårt, för det första så jobbar han bara måndag och tisdag, och idag så sitter han tydligen i möte och är oanträffbar. Syrran känner sig väääldigt lugn av detta att vänta på revisorn och inte säkert veta att hon får tag på honom idag. Jag förstår henne precis, om det skulle varit min deklaration skulle jag förmodligen fått en större panikångestattack.

Till sist: Ni vet väl vad som är den centrala punkten på män? Det är naveln! Den är pricken över i!!! Så nu vet ni vart på skalan min humor ligger. T skrattade gott åt det medans JPH var något mer avvaktande. JPH hade en väldigt vetenskaplig teori om att det var naveln men inte för att det är pricken över i utan för att livet kan börja där, eller nåt liknande.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla tanter tycker om att se nakna män, de vill bara inte erkänna det när man frågar dem."
Tone, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008