Torsdag

Jag glömde bort det som nästan var viktigast igår! Jag insåg att nu är det vår! Inga strumpor och snöspaden avlämnad i garaget!

Fotbollen igår, alltså, vad är det för kommentatorer som Canal+Sport har??? Många namn som inte blev rätt där igår tycker jag. Emil fick heta David och Charlie fick heta Lance. Hoppas kommentatorerna på radion hade bättre koll, HP satt och lyssnade och då är det ju jäkligt svårt att veta kommentatorerna säger rätt namn eftersom bild saknas.

Till jyrgårdens fördel måste jag ju säga att det är riktigt trevligt att de har namn på tröjorna i år! Bra jobbat! Jag tycker alla lag skulle ha namn på tröjorna, jag har ju inte en aning om vad spelare i andra lag heter liksom.

Det roligaste var domaren, han såg ut som en förälder som skällde på sina tonårssöner när han skällde på Erkan och nån jyrgårdare. Det var i början av matchen, sen kom mer roligheter, Bajen gjorde mål!!! Det var länge sen. Och i ren glädje så gjorde Charlie Davis mål nummer två i matchen!!!
Som Tony sa efter matchen: Vi var riktigt jävla bra idag!

Min, numera, sällankompis HP bjöd på bra nyheter. Vi hinner inte prata så mycket nu när hon jobbar och har sig. Jag frågade: Vad händer? Jobb? Kärlek? Familj? Annat? och HP svarar: ja ja ja ja ja å massor! Det lät så himla bra, hon är såååå värd att ha det bra! Sen blev HP bortkörd från datorn, dumma ungar!!!

Idag kom ett paket hem till mig. Underbart att det finns såna som kör ut paket så man slipper gå till poststället. Tyvärr så var det leverans tiiidigt i mitt område, som ni alla vet så är det här med att gå upp tidigt inte min favvissysselsättning och ännu mindre favvis sen jag blev sjuk. Det tar ganska många timmar för mig att komma igång om dagarna så igång var det minsta jag var när budet anlände.

Bara för denna tidiga paketleverans så var jag helt trött hela dagen. Så småningom så orkade jag ta mig upp och iväg till affären. Om jag får paket från den leverantören nåt mer så tänker jag åka och hämta själv på deras lager tror jag, så här kan jag ju inte ha det heller!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla människor kan bli förälskade under försvårande omständigheter...ja, om de till exempel ser en snygging på pensionärshemmet, så kan de tända på honom."
Hilde, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008