Lördag

Jag har fått en prommiskompis!!! Till veckan kommer han minsann att få se vad han har gett sig in på. Håll tummarna för att jag kan gå så långt som jag tänkt, alltså i närmare en timme och inte som senaste tiden max tio minuter.

Igår skulle jag tvätta och färga håret. Jag började med att lägga mig på soffan och somna en timme. Det var väldigt trögt att komma igång med framförallt hårfärgningen så jag började med att tvätta. Inte så himla jobbigt att lasta in tvätten och få igång maskinen liksom. När det var dags för tvättmaskinen att centrifugera så dör den, alltså bara lägger av helt!

Då var det den där remmen som drar runt trumman i maskinen som hade hoppat av. Härreguuud!!! Vet ni hur lätt det är att krypa ner bakom en tvättmaskin för att få remmen på plats när man inte kan stå på knä eller huk? Det är väldigt krångligt kan jag upplysa om. Till slut så hittade jag den ultimata få-på-remmen-när-man-har-ont-i-knät-positionen, lite lätt hängande över tvättmaskinen och onda benet som en krok över badkarskanten. Jaa, det är lika dumt som det låter men remmen kom på plats!

Det känns enormt jättebra att ingen kamera fanns på plats kan jag säga.

Igår hann jag även med att leta reda på min "bilback", det är alltså en gammal drickaback utan fack i som istället för dricka innehåller brandsläckare, spolarvätska, olja, bromsvätska, supersikt, en träningsvattenflaska, 5-56 och lite sånt. Det är himla bra med en sån i bagagen, man vet aldrig när man behöver det och det är oftare än man tror har jag märkt. Det enda som är lite halvdumt med att ha bilback är att det tar upp plats, det går inte att ha bilback samtidigt som hund till exempel, då måste backen stå i baksätet och det i sin tur innebär ju en sittplats mindre. Men heeey, hur ofta sitter det fem pers och en hund i bilen jag kör omkring i?

I allafall då, denna back har varit lite bortkommen. Mamma har trott att hon vetat var den är men det har ju varit fel back. När jag hade Primeran så hade jag två backar, den med brandsläckare och en med dammsugare och lite städgrejs. Eftersom jag är en väldigt fanatisk städare så insåg jag att jag kanske kunde skippa städbacken när jag köpte Cajan och sen har den bara blivit kvar i boden där den stod nu. Den rätta backen hittade jag till slut längst in i ett hörn i pannrummet, alltså, varför den hamnat där är en gåta, pannrummet ligger så långt från garaget och ytterdörr man kan komma.

Jag vill vara i MER-reklamen!!!

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När någon dör är det tråkigt. Särskilt om det är någon som brukade ge en pengar."
Björn, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008