Fredag

Jaha, gårdagen kändes ganska bra efter sjukgymnastiken, bara för att på eftermiddagen få ont i magen. Nära-magkatarr-ont. Inget kul alls. Magtabletterna var som vanligt på upphällningen, MrT tar ofta såna, och jag orkade inte ta mig till apoteket bara för jag hade ont. Jag blir galen, tänk att det aldrig bara kan flyta på utan att det händer massa saker eller att det aldrig tar slut på nödvändigheter.

Jag misstänker att det här med magontet kan bero på att jag känner mig lite stressad. Eller kanske inte direkt superstressad med jag är orolig, orolig över f-kassan och orolig över sommaren och orolig över stambytet.

Pratade med syrran om just stambyte igår, hon har ju genomlevt ett och har lite erfarenhet. Jag inser att detta med stambyte är värre än att flytta. Syrran föreslog att jag ska flytta in allt i sovrummet och tejpa igen dörren dit. Min tv i vardagsrummet är en gammal tjocktv som är så jävla otymplig och väger bly, den gick knappt in i hissen när den skulle in här, hur fasen ska jag fixa att flytta den? För att inte tala om alla äldre med rörelsehinder som bor i mitt hus, hur fasen ska de fixa att tömma ur kök och badrum och dessutom ha dusch på gården?

Nu blir jag såhär som jag absolut inte ska bli. Orolig över nåt som ligger långt fram i tiden. JPH säger alltid att jag inte ska oroa mig, jag håller med helt. Tyvärr så kan jag inte styra över det, bäst att ladda upp med storpack Pepcid! (Pepcid = magtabletter)

Sen är det ju det här med bensinpriset. Jag är inte så orolig egentligen, 150 spänn mer för en tank, det blir fortfarande billigare än tunnelbana och tåg. Varje år ökar bensinpriset lagom till semestern och varje år klagar alla på att soppan blivit så himla dyr, på landet har jag börjat spara bensinräkningar så att man kan jämföra med året innan och inse att det kanske inte var så farligt. Iår blir det nog något dyrare än innan men det kommer fortfarande inte upp i tågbiljettspriserna.

Igår var det final i So You Think You Can Dance Scandinavia. Jag har inte följt serien ett dugg men jag hoppas att det var rätt människa som vann. Youtube har också bidrag till tävlingen man kan se:

MrT är ingen dansare, däremot en riktig storfiskare! Igår så tog han nästan upp den största gäddan han nånsin haft på kroken, enligt honom vägde den minst 5 kilo. Hur det nu än var med storleken på den gäddan som smet iväg så fick han upp en som var lite mindre och ska nu i helgen bjuda mig på middag. Det där med bjudningen ser ut som följer: 1) T tar med fisken hit. 2) Jag ska filéa 3) Sen får han göra resten. Lite krav har jag, jag vill ha kokt, skalad potatis och jag vill inte ha pepparrot till. Här är T på bild:

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kvinnor har svagare kön."
Sandra, 6 år
"Kvinnor har kurvor, medan män har portfölj."
Björn, 7 år
"Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer."
Siri, 6 år
"Männen har flera framdelar på kroppen."
Julie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008