Söndag

Sådärja, då är erotikdödarturneringen igång. Ja, fotbolls-EM började igår.

Om det är storbildsvisning och uteservering och lagom väder så kanske jag kan tänka mig att se nån match.

Det som är trist är att MrT är värsta fotbollsgalningen och måste se allt. Han har alltid varit så, när han hade anställning förut så tog han semester när det var fotbolls EM och VM och så. Jag förstår mig inte på det, jag tycker inte alls att det är intressant med landslaget, liksom varför när det finns Hammarby och Söderstadion?

Dessutom så blir jag ju jävligt upprörd över att till och med nyheterna måste flytta på sig för fotbollen. Istället för att sändas som vanligt i fyran så flyttas nyheterna till TV4+, det är faktiskt inte alla som har den kanalen.

Det är tur att det finns YouTube när det bara är fotboll på tv!

Här är ett klipp med en av mina favvogrupper, Ständut Blakk:

Jag tar ett dutub-klipp till på en annan favvisgrupp, Electric Banana Band med Bananflugorna. Bananflugorna var som ni kanske vet mina favvisar i mellon i år.

Jag tar en till, en reklam med Robert Jonsson!

Jag har fortfarande inte kommit iväg till affären för att handla, jag känner att jag verkligen spar massor med pengar på det här. Tyvärr så är det väl så att när jag väl kommer iväg så blir det dyyyyrt, men det är smällar man får ta. Senaste dagarna har jag ätit riktigt bra mat, kycklingfilé, lök, wokgrönsaker och ris är inte det sämsta och dessutom så himla gottigt! Jag har dessutom varierat min wokning med att slänga i lax istället för kyckling, också riktigt gottigt!

Idag ska jag bort på middag, inte den middagsdejten som jag ännu inte varit på utan hos syrran. Egentligen är det Mamma som bjuder på middag men eftersom syrran är hundvakt åt Mio så sker själva ätandet hos syrran.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det viktigaste vi har är tårna. Det är dem vi styr med."
Mattias, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008