Tisdag

Pappas födelsedag idag.

Ringde syrran och frågade om vi skulle åka till kyrkogården och hur och när, hon var precis på väg ut med hunden och funderade på om hon skulle gå dit. Jag kände att jag inte skulle gå hela den vägen, det blir en promenad på typ tre timmar och det är nog varken bra för knä eller förkylning. Snabbt bestämde vi att vi syns hemma hos Mamma, jag med bil och hon med hund, och om hon är hemma så är hon och då kan hon följa med.

Väl hemma hos Mamma så visar det sig att där var ingen hemma. Inte svarade hon på mobilen heller. Då kommer helt plötsligt min syrra på att hon ju skulle till tandläkaren idag och då visste jag att det var halv tolv, klockan var vid detta tillfälle lite efter ett. Vi började åka och så tänkte vi att vi bara skulle titta om hon var på väg från tunnelbanan, när vi är nästan vid stationen så kommer ett tåg så jag sa att vi måste ju kolla om lilla Mamma är med på det, hon har säkert sin gröna jacka så då ser vi lätt.

Men vi är ju sååå tajmade!!! Mamma klev av tunnelbanan och blev lite förvånad över att se sina döttrar och sin bil utanför. Hon hade köpt jordgubbar, det måste man ha på Pappas födelsedag!

Iväg till kyrkogården och sen hem och äta jordgubbar. Sååå gott! Eftersom Mio var med så åt vi ute, han fixade inte att gå upp för Mammas trapp så garagenerfarten blev vårt picknickställe. Det blåser halv storm ute men där vid garaget var det i allafall lite lä så jordgubbarna stannade snällt på tallriken utan att blåsa iväg.

Mio var med hela tiden och idag lekte han riktigt ordentligt med både pinnar och oss. Himla kul att se vilken skillnad det var från i torsdags när vi var i hundgården med honom.

Inatt hade min mobil fått för sig att söka efter nätverk också, den var lite slut imorse av den ansträngningen. Laddade i tjugo minuter medans jag gjorde mig iordning inför dagens utflykt och missade sms från MrT, det är ju sååå typiskt. Jag brukar alltid skälla på honom över att han är så himla trög att svara på sms, idag var det jag som var trög med att svara men tre timmar senare fick han i allafall svar. Och när han för en gångs skull helt självmant kommer med förslag om att vi ska ses så passar det inte mig och han hade lovat bort sig ikväll när jag har tid.

Dumma fotbollsturnering!!! Eller egentligen så är det väl inte fotbollen det är fel på utan på T som är fotbollsberoende.

Nu börjar jag bli lite trött på att vara sjuk. Hur länge ska jag behöva ha ont i halsen liksom??? Jag blir galen!!!

Jag fick en sak till att bli galen på igår, nya Sommartorpet startade. Utan Ernst! Det är ju Ernst med att sina knäppa idéer som är Sommartorpet! Vilka mesar liksom, inte för att Ernst är så himla macho men dessa var värre, förutom Isabelle. Jaja, jag ger det nog en chans nästa måndag också.

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Näsan är en sorts vägvisare."
Julian, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008