Lördag

Igår var det tydligen katastrof med ComHem. Inget internet och ip-telefoni som strulade mer än vanligt. En fördel med detta strul var att Lina ringde mig och frågade vad som hände med ComHem. Vi har som vanligt inte hunnit höras på jättelänge och jag kände mig lite ouppdaterad, hade liksom för mig att hon inte har ComHem, men på Restaurangen har hon tydligen det. Vaddå restaurang???? Jag känner att jag har missat nåt väsentligt här!

För att undersöka det här med ComHem så skickade jag sms till MrT, han har ComHem sörrni, fick inget svar. Ringde upp honom lite senare men fick fortfarande inget svar. Mobilen går väl inte på ComHem heller!

Det visade sig senare att T hade fått ett bryt på att vara utan internet och tv och lagt sig för att se på en film och som vanligt somnat in i soffan.

Igår så fick jag påminnelsesms från GB, jag skulle inte glömma bort Vaken på radion. Det hade jag ju helt glömt såklart. Så jag slängde ju in en låtönskning.

Idag spelar ju då Svärjje match i EM mot Spanien. Detta verkar förorsaka en del problem för vissa människor. Ska man gå på fest som man är inbjuden till sen länge eller ska man se på matchen? Jag förstår inte problemet, jag är dum. Fest på samma dag som något evenemang brukar, i min värld, aldrig bli problem om alla bjuder till. Jag gillar inte landslagsfotbollsturneringar nåt vidare men jag kan faktiskt titta på matchen tillsammans med MrT och ändå tycka att det är rätt kul.

Det kan vara så att militanta fotbollshatare har lite svårt för det men jag tycker ändå att man får ta det onda med det goda på nåt sätt. Fotbollsälskarna bör också ha förståelse för att andra inte är ett dugg intresserade av deras världsaviktiga evenemang. Jag är inte helt nöjd med kompisar som måste sitta hemma för att se fotbollen istället för att gå ut på krogen.

Min syrra, som är hundvakt till Mio, har haft hunden med sig på jobbet. På hennes jobb jobbar en tjej som känner Mio sen innan och hon tycker att han gått upp i vikt. Det är alltså en bra sak. Hon har känt på honom och konstaterat att revbenen inte känns eller syns lika mycket nu. Försökte få syrran att fota Mio för en krallig bild men han orkade inte riktigt med det.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kroppen är en sorts gömställe som man bör hålla sig inne i."
Emelie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008