Söndag

MrT ligger på väldigt mycket minus!!! Väldigt mycket!!! Så mycket att jag borde se mig om efter någon annan, tyvärr så kommer jag inte att träffa några potentiella ersättare förräns jag kommer hem igen och då ska ju T hjälpa mig att tömma kök, hall och badrum.

Igår så hade jag diskussioner om skägg, rakning och dusch. Kyan i Fab5 säger alltid att man ska raka efter duschen för att då har skägget blivit mjukare. Robban har aldrig gjort så utan alltid rakning och sen dusch. Frågade JPH, han tyckte det var helt självklart att skägget blev mjukare efter dusch och lättare att raka. Kyan brykar också säga att man ska raka medhårs för att undvika hudirritation, skägget växer ju åt olika håll på olika ställen i ansiktet. JPH höll dock inte med om att skägget växer åt olika håll, nu är det ju så att jag sett hans skägg så jag vet hur det växer, men det hjälpte inte, hans skägg växte bara rakt ner.

Bara för denna skäggdiskussion med Robban och JPH så hamnade ju T på ännu mera minus. Jag har aldrig under alla år fått raka honom i ansiktet. Varför liksom? Jag frågade JPH om jag fick raka honom och han typ skrek ALDRIIIIG!!! En endaste gång har jag fått raka en kille i ansiktet, då fick jag höra att jag var för försiktig och att det tog för lång tid och det hela slutade med att jag bara fick raka ena halvan av ansiktet och sen hade han tappat tålamodet och slet tag i rakhyveln själv.

Mitt i allt det här skäggpratet så säger Mamma att Hammarby spelar Svenska Cupen mot Malmö. Jag zappade runt som en galning men hittade den inte på någon tvkanal. Det fanns direktrapportering på Hammarbys hemsida men det var ju inte samma som att se på tv. Dessutom så visades Kalmar mot Degerfors på Tv4, va faan, det hade väl varit mycket roligare att se Bajen mot Iffiff!!! Till råga på allt så la direktrapporteringen på hemsidan av efter minut 30.

Som tur var så kom direktrapporteringen igång sen. Länge var det 2-1 till Malmö men sen äntligen kom kvitteringen, mina grannar trodde förmodligen, som vanligt, att jag blivit helt galen när jag skrek när målet kom. Sen blev det strax efter 3-2 till Bajen!!! Det resultatet stod sig matchen ut!!!

Sen blev jag mest stressad över allt som jag skulle hinna med, vattna blomsen och såna jättekul vuxensaker som måste göras!!! Dessutom så skulle jag tvätta håret och duscha och grejsa. Det där med hårtvätt tar lååång tid, i allafall torkningen. Men, jag hann med allt och det kändes ganska okej.

Idag har vi mest suttit i bilen men även hunnit med en hel del annat också. Vi tog "genvägen", alltså snedda förbi Sundsvall från Hudik ungfär och snett upp förbi. Det var inte världens bästaste idé såhär i sommarväglag. Grusväg som var väldigt dålig, sämre än den som går till oss från byn. Tror nästan att jag ska bjuda med nån politiker som har nåt med vägar att göra och åka den vägen, så dålig var den alltså.

Trots det dåliga väglaget så kom vi fram utan att varken vi själva eller någon packning kom till skada. Dessutom så hann vi lugners med att handla på Ica också.

När vi kom fram till gården, så himlans skönt att stänga av bilen och bara lyssna på tystnaden!

Efter lite tystnadslyssning så skulle vi ju då packa ur bilen, framförallt så skulle vi dra in kyl och frysvarorna. Faktiskt så fick vi in allt, det brukar alltid bli nåt kvar som man bara inte ååårkar bära in just då.

Vi har fått upp pumpen, hämtat vatten, hälsat på grannen, grannen hade en mycket trevlig lånehund Milton, han kunde kommandot sitt.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Inne i huvudet finns det celler. Jag tror att de heter järnceller eller sädesceller eller så."
Anders, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008