Torsdag

Dagens vedhög:

Högen blir sakta men säkert mindre, men det tar tid och det är faktiskt ganska tungt. Men, skam den som ger sig. Nu har jag fyllt högra sidan innanför dörren så nu går jag in på den vänstra, hoppas det får plats för annars får jag bära runt veden till andra vedboden och då kan vi snacka om att det blir jobbigt. Jag får väl pressa lite så det får plats i den vedboden jag håller på i nu.

Jag har faktiskt gjort lite annat än att trava in veden, jag har fått upp parkeringsskyltarna. Jägarna anländer om en dryg vecka.

Även gräsklipperiet har startat. Det första som hände var att gräsklipparen tvärdog och jag fick ringa in KI till hjälp. Han tittade lite och såg att bensinslangen var helt sprucken, genom att klippa av den allra sprucknaste biten så gick det att köra klipparen igen. KI är guld värd!!! Hjälper till med allt och lite till, det är till exempel han som har huggit ner och kluvit veden jag håller på att kasta in.

När gräsklipparen gick igång igen så klippte jag vidare, men bara lite. Trots att jag bara klippte en bråkdel av gräsmattan så lyckades jag bränna mig på armarna, kinderna och lite i pannan. Naturligtvis så fick jag soppatorsk och naturligtvis så långt bort att jag fick ta bilen för att hämta bensindunken och fylla på klipparn. Den manövern kanske kan förklara storleken på gräsmattan här för er som inte varit här eller sett kort härifrån, eller ser ni bara mig som en vekling som inte orkar bära en 20-liters jeepdunk som är nästan full???

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Hjärnan är egentligen en dödskalle som sjörövarna har på sin flagga."
Allan, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008