Tisdag

Igår så hade vi en fin kväll med sol. Mamma, morronmänniskan, var ute 23:10 och plockade blommor! Man kan få, och får, en hel del chocker såhär på landet.

Morronchock, man måste studsa ur sängen redan nio på morronen för att åka till byggakuten och köpa golv. När det blir sådär chockigt och bråttom på morron så hänger inte jag med. Kan inte äta frukost och knappt få i mig kaffe eller nånting. För säkerhets skull så åkte vi till cykelaffären och köpte en sadel till Mammas cykel och därefter en sväng in på Ica. Morronchocksdagar slutar ofta med att jag är helt slut och att min mage inte vill vara med längre.

Egentligen så var Ica-besöket bra för jag köpte garn. Problemet var att det fanns inga virkkrokar att köpa så jag fick åka hem till BII och låna en. Hennes barnbarn har börjat lägga beslag på virkkrokarna men hon letade fram en som passade perfekt till garnet jag hade köpt.

Målet med virkningen är att det ska bli en ny filt. Får se hur det går nää, jag har inte hittat nån virksmiley, har du? skicka!

Såhär ligger jag till nu:

Jag tror att kanske Mamma plockade blommor för att göra lite fint eftersom Hammarby vann gårdagens match mot Norrköping. Halvlek 1 slutade 3-0 och Bajen spelade jättebra och det kändes lugners. Halvlek 2 blev inte alls som första och Bajen spelade inget vidare, eller var det Norrköping som spelade bra? Vi satt verkligen och väntade på att domaren skulle blåsa av matchen, den slutade 4-3 så det blev ju trots allt 3 poäng, men poängen var osäker ända till avblåsningen kändes det som.

En lite rolig sak är att det om en månad är 8/8-08 eller 080808. Den 8/8-88 var jag och Misen på Grönan och tittade på Style. Det är faan 20 år sen! Vi hade tänkt att uppmärksamma 9/9-99 men det blev aldrig av. Hur ska vi göra nu då nu är det ju massa åttor igen???

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är viktigt för skelettet att det får i sig tillräckligt mycket kalk och valium, så att tänderna kan växa och bli stora och spetsiga."
Marius, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008