Onsdag

Idag anlände snickarn klockan sju på morronen! Trots det så blev det ingen morronchock eftersom jag inte behövde gå upp utan lugners kunde ligga kvar och lyssna på min bok.

Snickarn ska denna gång riva ut korkmattan i köket och lägga in nytt golv. Han ringde faktiskt och förvarnade om sin ankomst igår och sa att vi inte behövde flytta nåt i köket. Köket är dryga 20 kvm och innehåller en kökssoffa, sån där man kan sova i, två stora matbord, vedlår och stolar och annat krafs. När han ringt och vi hade ätit och sånt igår så började vi ändå förbereda lite, tog ut alla stolar och det största matbordet. Mamma tyckte det var tungt att bära matbord men det gick fint.

Eftersom jag är inne i en chockperiod så gjordes detta enbart för att försöka chocka snickarn.

Pratade med MrT idag på dan, mest för att berätta att idag äntligen kom brevet han försökt eftersända hit. Kände att jag ville höra lite om tågbiljettspriser om jag kanske kan åka tåg någon utav turerna jag ska upp och ner längs vårt land. T tittar på SJs hemsida, sånt går inte nåt vidare bra på smalband, och så säger han att biljetten kostar 511 spänn! I första klass! Det var ju riktigt överkomligt så jag frågade om han hade pengar så han kunde köpa den med visakortet, han hade inga så då skulle jag ringa och föra över stålars till honom så att han kunde handla. Då ser T, utan glasögon, att det går att köpa biljetterna mot faktura och få allt skickat till den adressen där man är skriven så det alternativet kändes ju helt okej. Lite vuxet också.

Okej att en femhundring är mycket stålars men det blir ju då ungefär samma pris som med bil + att jag slipper köra hela vägen. Jag känner precis på mig att jag kommer få lägga en hel del pengar på tågbiljetter framöver men det går nog det också.

Nu sliiipingtajm, snickarn anländer sju även imorron.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är en dålig kroppsvana att bryta skelettet."
Erik, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008