Fredag

Det där med rabarber i kastrullerna är faktiskt en bra idé, det är bara det att den inte funkar fullt ut på kastruller som i 40 år blivit dåligt behandlade. Den dåliga behandlingen är att de får utstå mycket hög värme när vi är här och en enorm kyla på vintern när vi inte är här, det står dessutom vatten i kastrullerna konstant när vi är här både till dusch och disk och som värmehållare. Kastrullerna blev bättre men långt ifrån bra, beläggningen inuti är inte att leka med men vi gjorde ett väldigt bra försök och de är helt klart bättre än innan.

Idag åkte vi till det lite större samhället för att inhandla lite grejer som inte finns på byn. Medans vi var på vår lilla utflykt så passade åskan på att ha sönder vår trådlösa telefon hemma. Dumma Åskar!

Det har inte bara varit Åskar som stod för dumheter, det gjorde även Telia. Jag blir galen på riktigt!!!! Innan jag åkte hit så beställde jag mobilt bredband från Felia eftersom det är det enda som kanske kan fungera här. Killen jag beställde av sa att det gick bra att jag skulle få kontrakt och modem skickat hit men att fakturorna ska gå hem till mig själv hemma.

Först så skickades kontraktet hem till mig hemma så att T fick skicka hit det. Påskrivet åkte det på lådan tillbaka till Felia samma dag. Irriterande dock att de inte kunde skicka till adressen som jag och beställningskillen kommit överens om. Idag när jag ringde så skulle jag mest höra vart de har skickat mitt modem eftersom det nu gått drygt den utsatta leveranstiden.

Feliatjejen jag fick prata med idag upplyste mig om att det där med att få leverans till annan adress än den där man är skriven inte är möjligt. Det är ju väldigt bra att alla på Telias kundtjänst har samma regler.

Nu är senaste budet att jag kommer få modemet skickat hem till mig själv nästa vecka. Det innebär att MrT måste rycka ut igen och skicka hit. Och det innebär att jag inte har nån ångervecka kvar när det anländer hit. Han jag beställde av lovade att jag skulle få extra lång ångervecka men tjejen idag sa att något sådant går inte för sig.

Det skulle vara bra med lite konkurrens på det mobila området här. Hade det funnits alternativ så hade jag sagt direkt till Telia att då vill jag inte ha nåt mobilt bredband alls och sen vänt mig till någon annan operatör. Jeffla skiiiit!!!

Efter att Åskar lämnat området så blev det på kvällen finväder igen och en jättefin regnbåge över hela himlen. Ikväll såg jag helt säkert att krukan med guld stod tvärsöver ån och en bit upp i backen och ändå så begav jag mig inte dit för att titta.
Här är mitt försök att fotografera regnbågen med mobilen, idén om att köpa kamera verkar bara bättre och bättre när man ser detta:

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Ozonlagret gör att huden blir fortare genomstekt."
Elena, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008