Onsdag

Inatt anlände systerson + flickvän.

Min Mamma var uppe och hälsade dem välkomna, själv hörde jag att det stökades runt men orkade inte ta mig ur sängen just då.

Ringde T och frågade om han kunde gissa vad jag gjort idag. Han chansade på att jag huggit ved, kunde han inte kommit med nåt bättre liksom? Det rätta svaret: Jag åkte ner på affärn med Cajan idag!

Det kändes lite ovant men bra. När jag skulle över vid tågkorsningen så gasade jag på tok för mycket och märkte hur ovan jag blivit vid att ha växelspak. Mammas bil är en automat. Vi kom både till affärn och hem igen trots min ovana.

Ungdomarna hade packat med sig fiskespön så de provade först sjön, sen ån vid skogsbilvägen och för säkerhets skull även en gång till i ån från grannens brygga. En liten abbis fick systersonen. Senare på kvällen så ville flickvännen fiska mera, hon har aldrig nånsin lyckats få napp på kastspö, något som hon nu tänkt ändra på. Systersonen blev lite orolig för att det kanske fanns björn eller andra läskiga djur ute. Fiskeristället ligger nära en väg så där vill nog inte björnen hålla till sa jag, sen la jag till att han ju får offra sig lite för familjefriden och sen så åkte de iväg. För att vara på den säkra sidan om det skulle komma en björn så tog de bilen.

Jag får välan se imorron om de fått nån fisk, de har inte kommit hem än och jag ska bädda ner mig och se KnightRider.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Jag slog min nerv i somras så att den blev alldeles krokig."
Sonja, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008