Fredag

Idag har jag lagat mat i fyra timmar.

Som ni ser fick ölen följa med under hela matlagningen, det var varmt ute idag. 26,3 ute i skuggan, till och med att skära sallad var svettigt!

Jag trodde från början på dagen att jag skulle tvätta, måla, slå gräset och laga mat. Istället för att jag blev stressad så blev det mycket lugnt för min del. Mamma och systersonen fixade stegar så att Mamma nådde målningen och systersonen ville lära sig köra gräsklipparen. Jag behövde alltså bara tvätta och laga mat....och dricka öl i solen.

Tänk att det kunde kännas så bra att se gräsklipparen åka runt med nån annan än mig själv som chaffis!! Såhär såg det ut:

Som avslutning på dagen åkte vi till Farmor Bonde. Dusch och fika var det som det bjöds på ikväll. Jag kommer ju inte att träffa Farmor Bonde på jättelänge nu eftersom jag ska hem så det kändes bra att åka dit så hon vet att jag åker och när jag återkommer.

Fick en pratstund med Fru Bonde också. Hon hade varit kompledig idag och legat ute och läst en bok hela dagen. Kändes härligt att höra, jag tycker bönderna jobbar hela tiden och långa pass. Och jaa, man kan vara kompledig när man är bonde om man jobbar järnet till halv elva kvällen innan.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Utseendet är en viktig del av kroppen."
Elisaweta, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008