Måndag

Jag har de allra bästaste kompisarna som finns.

Vippen som jag trodde inte alls brydde sig eftersom jag inte fick något svar på mitt mms från tvättstugan. Killen jobbar med sånt, tvättmaskiner alltså. SötVippen! Han berättar att det faktiskt kan vara så att det blivit ett missförstånd mellan mig och elkillarna. Inte för att jag tror på honom men ändå liksom.

När jag var som mest upprörd och knäckt igår så fanns många kompisar överallt! Msn, sms, prat i telefon! Jag älskar mina kompisar!!!! Jag hoppas verkligen att jag kan finnas där för dem precis som de finns för mig!

Efter första chocken igår så upptäckte jag lite fler saker som inte var speciellt bra. Tapeten i matrummet är det hål i. En motorcykelhjälm som låg på en hylla i hallen är spräckt. Maten i min frys har flera kilo is på sig.

I desperation över vad jag egentligen borde göra så rökte jag ju i 180, minst alltså! Det är tur att jag har en nästangranne som har cigg! Robban hade varit i Göteborg och kollat på Iron Maiden och kom helt lämpligt hem i lagom tid när mina cigg var slut! Robban är ju en underbart bra nästangranne, tyvärr så kommer han att flytta och bli nästangranne med systerson + flickvän istället, hur ska jag då klara mig med cigg???

Dessutom så har Robban sett till att jag har nån jäkla byggställning utanför fönstret och inte kan han berätta varför heller!

Nu måste jag på nåt sätt få skjuts till bolaget, denna hemkomsten kräver öl!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är inte utseendet man räknar med. Det är munnen."
Jörgen, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008