Tisdag

Igår så hämtade jag mitt mobila bredbandsmodem. Woohoo!!! Äntligen liksom!!!

En besvikelse kunde man ju inte få vara utan. Modemet är vitt! Va fasen, jag ville ju ha ett råååsa!!! Dessutom så måste det varit en man som designade modemet, det är sketafult helt enkelt, men som EssHå säger: funktion framför design.

Det fungerar fint och det var inga svårigheter att få igång skiten heller, kors i taket! Nu återstår det bara att se om det funkar på landet. Jäjä, jag betalar och försöker se glad ut! Lite roligt är det att här hemma så får jag bättre fart med det mobila än med hemmabredbandet. Dåliga BBB!

Jag har börjat att packa ihop köket. En flyttkartong uppfälld och i den har jag fått ner skålar och kaffemuggar som första lager, sen var jag helt slut och svettig. Det är en helt annan värme i stan än på landet, lägenheten är som en ugn inställd på grill. Känns som att beslutet att åka hem tidigare var helt rätt, det är så himla mycket i alla skåp att jag bara svimmar.

Helt apropå så hittade jag att jag fått en dimmer till taklampan i vardagsrummet. Har jag fått den istället för den i matrummet eller vaddå???? Eftersom jag inte använder taklampan så känns den extremt onödig och jag saknar dimmer i matrummet. Jag brukar ha dimm på lampan som hänger i fönstret när jag går ut och röker, nu får jag välja mellan spotlight eller kolmörkt. Aj dånt lajk dö elkillar!

Lite foton från söndagens resa. I Sundsvall fick jag förmaningar av MrT om att det skulle köras försiktigt, det kördes så säkert och försiktigt heeela vägen. I allafall efter att systersonen fått i sig mat och var mätt och belåten.

Vi tog även paus och tänkte bada fötterna men det var läskiga och väldigt stora kanadagäss på stranden. Det är självklart Cajan som står och bara blänker nere i vänstra hörnet på bilden!

Just det, min utsikt har ju förbättrats enormt i och med att Robban fixat hit en byggställning. Tur att man snart lämnar stället igen.

Kommer det vara byggnadsarbetare på den där ställningen så dör ju sexlivet återigen. Bilden är tagen ut från mitt vardagsrumsfönster och där utanför vill man ju inte ha obekantingar som tittar in...

En inte alls obekanting kom över och såg på fotboll igårkväll. Ja, inte bara fotbollstittning. MrT och jag försökte ta igen alla veckor som jag varit på landet.

Nu ska jag försöka väcka MrT, han ligger fortfarande och kokar inne i sovrummet medan jag själv kände att jag var tvungen att lämna det stället för att kunna andas. Det är varmt här nu, 35 grader, och jag ska försöka få T att åka till Farsta med mig. Vi får se hur det går med den saken!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En del barn har fräknar. Det är en sorts peppar som har landat på huden."
Benedikte, 4 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008