Onsdag

Shoppingturen igår gick bra. Egentligen så skulle jag ha en billaddare till min laptop men kom istället hem med en datorväska. Jag har fått lite klagomål på att jag har en vanlig handväska som dataväska, den är ju mjuk och man måste tänka på hur man packar så att inte skärmen ska få sig en törn och spricker. Nu köpte jag en hård väska så att den ska tåla ett par törnar utan att datorn skadas.

Eftersom jag upptäckte en ny talang hos mig själv så inhandlade jag också målartejp. Broarna på landet ska målas och det är en väldig massa pill och krusiduller som blev mycket lättare att måla om man först tejpade, jag var en klippa på tejpandet!!! Tur det, jag som är totalt värdelös på att måla i övrigt.

Även bolaget fick besök, där inhandlades öl och pridevodka. Vodkan är i regnbågsfärgat fodral och lite kul. Jag fick av syrran en Absolut Disco förut och den hade fodral som en discoboll, nu står de båda flaskorna snyggt och fint i tvhyllan.

Efter denna shopping så skulle vi bara på självscanningsaffären. Det var det som blev dyrast av allt, nästan 800 spänn! Helt galet! Jag handlade så jag har i stort sett allt jag behöver hemma så det känns bra, det som gjorde att det blev dyrt var att jag var på nedervåningen och inhandlade lite hobbymaterial. Nu ska jag nog sätta in stålars på Ica-kortet, vill inte få "köp medges ej" nästa gång jag handlar.

Den där billaddaren till datorn, hur man bär sig åt för att få tag i rätt sort fick jag veta när jag kommit hem. Bättre sent än aldrig, så nu väntar en ny tur till köpcentrumet för att inhandla en sådan.

Efter denna shopping så var det varmt och svettigt. En bira och ligga på soffan gjorde susen och jag orkade flytta på ett stycke byrå och ett stycke skåp från hallen till vardagsrummet. Jag kan upplysa om att skåpet är nog den tyngsta möbel jag har i lägenheten.

Framemot kvällen så ringde Lund, mycket trevligt som vanligt. Min enda invändning är ju hur hon betalar sin snart nya hall, men det är jag det. Hon sa att hon skulle se på Allsång på Skansen med sina ungar, jag slog över till det och hamnade mitt i BWO!!! Woohoo!!!! Martin Rolinski var schnyggare än i mellon.

Efter all energi jag fick av att se Martin så gav jag mig på badrummet. Tömde ett skåp och skulle skruva ner det, där var min begränsning, jag orkade helt enkelt inte. *jättesvag*

Idag har jag hämtat hem Cajan. Först så gick jag men det var så himla varmt att jag vände hemåt igen. Syrran fick rycka ut och skjutsa mig till Cajan, vilken tur att vi åkte, när vi var utanför systersonens lägenhet så såg vi att ungarna lämnat köksfönstret på vid gavel!

Nu blir det en sväng på soffan och sen får vi se vad som orkas med senare idag.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"På gamla människor växer det hår i öronen. När de blir väldigt gamla vissnar det."
Julie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008